My CraftbarnTuesday, September 23, 2014

National Cardmaking Day.

Hi there dear friends, / Hej kære venner,
Sorry it´s been so long, but my life hasn´t really been with me here for a while, so the blog has been pretty down priotized, and as todays entry is only for and about Scandinavians, I wount make the rest of it in English today, but I promisse, that I have new work to share one of the first days here, so hope, my English speaking friends will bare with me here today. Have a wonderful day dear freinds.

Undskyld det har taget så lang tid at få blogget her på det sidste, men mit liv har ikke været helt enig med mig i hvor meget, jeg skulle, så må indrømme min blog har været lidt nedprioriteret på det seneste, men jeg lover, at jeg her en af de næste dage har noget nyt arbejde lavet, som jeg vil vise jer, så jeg håber, at I alle vil bære lidt over med mig.
Dagens indlæg er kun for og om Skandinaver, hvorfor jeg kun vil skrive resten her på dansk også, da det ikke er relevant for mine engelsktalende venner.

Det skal nemlig handle om National Cardmaking Day, som er her den 4. oktober, og som vi vil fejre på The Paper Crafting her hele ugen op til.


Som I kan se af annoncen herover, starter vi allerede lørdag d. 27 september med at annoncere en præmie hver dag til og med fredag d. 3 oktober. Alle vinderne offentliggøres så på The Paper Crafting lørdag d. 4. oktober, som er National Cardmaking Day.
For at kunne deltage i lodtrækningerne, skal man være bosat i enten Danmark, Norge eller Sverige, og man skal så lægge en kommentar under de indlæg, hvor hver af præmierne offentliggøres.
Derudover kan du øge dine vinderchancer ved at dele links til indlæggene på din egen blog, eller på alle sociale medier, hvor du er, så som Face Book, Pinterest, Twitter, Google+ o.l. Du vil få ét ekstra lod for hvert sted du deler. Der bli´r trukket en vinder for hver præmie mellem dem, som har kommenteret under hvert indlæg inden midnat fredag d. 3 oktober, og så bli´r alle vinderne offentliggjort på The Paper Crafting på Cardmaking Day lørdag d. 4 oktober.Derudover laver vi et online galleri hvor du kan få dit bedste kort publiceret på webmagasinet også. Som I kan se af ovenstående annonce her, så finder I det kort, som I selv mener, er det bedste, I har lavet, og sender et billede af det vedhæftet en mail til:  editor@thepapercrafting.com, hvorefter de så alle vil blive tilføjet vores åbne galleri der, så alle kan se, hvad I har lavet. 
Man kan dog max. deltage med 5 kort hver, men mon såå ikke også man kan få vist lidt godt af det, man går og laver, det tror jeg nok, man kan.
Del det med så mange venner som muligt, så vi kan få en rigtig festlig dag ud af det, med så mange deltagende som overhovedet muligt, for det er jo med det som med alt andet, at jo flere vi er, jo sjovere bli´r det som regel, så fortæl det til alle du kender derude, hvor det er, det sker okay?
Hav en rigtig god dag alle sammen, og lad os gøre Cardmaking Day til en fest for os alle sammen okay.
Til vi ses igen 
Knuuuuuuuuuuuuuuzer Maryann

6 comments:

Anonymous said...

Kjempegøy! Jeg gleder meg til å se alle de flotte kortene :-) Nå er jo ikke kortlaging mitt domene, men det betyr ikke at jeg ikke kan sette pris på alle de talentfulle kort dere alle sammen lager :-D

Også eg jeg meget, meget glad for å høre at du har det travelt, jeg har nesten vært litt bekymret for deg (og sjekket mitt spam-filter hver dag! lol) siden det har vært så stille fra deg en stund :-P

Men jeg skal jo være den første til å gjenkjenne at livet iblandt innhenter dagene, så det blir rent for lite tid til å lage ting, og iallefall ikke til å blogge/lese blogger også... hehe!

Ta vare på deg selv, min skjønne Maryann, så snakkes vi plutselig ;-)

Stor goood klem
fra Gunnvor Karita

Stamping With Bibiana said...

hello my dear friend: I have not forgotten you!!! ...I have all the questions ready I just need to include the photos..e-maill will follow in next days!!!
hugs bibiana

Astrid Maclean said...

Well, as I can't speak Danish, I can't say much here really, but I want to thank you for all your visits, hope you are keeping well and it is not your health that is preventing you from blogging, and of course I do look forward to seeing what you have made when next you show us!

Camilla said...

Glæder mig til at se hvad du har fået lavet :)
Det lyder spændende med fejringen af World Cardmaking day, og rigtig spændende med galleriet.

Dortesjs said...

ihh jeg deltager jo har osse sendt 5 kort ind..super spændende..
hav en skøn dag knuzz

Inger said...

Gleder meg til å se hva du har laget :)
Ha en riktig god weekend.
♥ klem, Inger